IMG_23171-420x286Candy Bar Familia Toma – ce inseamna sa fii diferit, sa crezi in tine si sa creezi amintiri

Pentru acest candy bar am pastrat legatura cu Madalina – de obicei pastrez legatura cu doamnele  sau cu viitoarele miresici. Altfel putem vorbi ca si fetele. :) Pentru ei noi am organizat nunta si au revenit pentru botez – ceea ce ne-a bucurat teribil! .Madalina mi-a spus, usor incurcata – „Uite,noi adoram oitele. Toti prietenii nostri stiu asta, ne plac foarte mult , avem multe figurine si vrem sa  integram aceasta idee”. Iar eu am spus: Super, super tare! Am colaborat intens , am vorbit, am facut schimb de grafica si idei – inclusiv sambata la ora 19:00. Pentru ca o idee a dus la alta idee si uite asa , impreuna, am facut o super echipa!

Click pe imagini pentru a vedea pozele marite:

Locatie: 3 Stejari

Candy bar cromatica: galben-alb -verde

Candy bar tematica: oitele – cumva pe o pajiste

Produse folosite: macarons, cake pops, mini briose, bezele si fructe

Decor si suporti prajituri:copacei de saten, cutii ambalate tip cadou, rame foto , fata de masa si suportii de prajituri majoritatea de sticla pentru a se vedea si fructele . Pachet grafica complet- concept si print-uri.

Provocare Candy Bar:  vegetatie luxurianta?! de unde?!

Povestile interesante: 

  • grafica , imaginile – sunt chiar poze realizate de catre clientii nostri.Dragii de ei, au fotografiat, prim plan, una dintre oitele lor de acasa.
  • clientii nostri au adus oitele pe care le aveau in dotare
  • cand am ajuns la locatie – am vazut masa de candy bar – era mica si draguta asa cum cerusem. Insa , era spatiu destul de mare in dreapta si in stanga mesei. Nu arata urat dar nu era wow. Si stand eu oarecum dezamagita langa candy bar am ridicat privirea. In holul locatiei erau acesti copaci in ghivece. Am vorbit cu cei de la locatie – si au intervenit – si 2 baieti au carat copaceii acestia  – care va dati seama – nu sunt chiar un fulg. Ii felicitam pentru implicare si grija arata pentru clientii lor !

IMG_2213-002-420x286Iar la final de poveste – o poza cu organizatorul si oita vedeta. Mi-a fost tare draga aceasta comanda – pentru ca inseamna creativitate si originalitate. Cautam maxim acest tip de clienti . Poate unora nu o sa placa. Pentru unii dintre voi va fi de neinteles. Dar aceasta este farmecul – sa avem curaj sa facem ce ne place – garantat vom gasi oameni care sa spuna „Super, super tare”. Clar , noi suntem unii dintre cei care va sustinem creativitatea si nebunia , daca este cazul.

ps. poza trebuia sa fie cu mine si oita – oarecum sa ne uitam una la alta. Doar ca m-am uitat gresit :)

Pentru detalii candy bar botez click aici : Candy Bar Botez