Am avut onorarea de a fi furnizorii de dulciuri pentru acest eveniment spectaculos: petrecere privata-200 de invitati – tort si candy bar-tematica Fotbal.

Am savurat maxim organizarea acestui eveniment spectaculos. O pauza binevenita intr-un sezon plin de nunti si botezuri: a sosit la momentul potrivit, fiind o mare provocare creativa pentru noi. Creativ si cu totul diferit fata de tot ceea ce am realizat in ultima perioada.

Ce am realizat pentru a acest eveniment:

  • peste 800 de delicatese dulci, cromatica : alb-verde-negru/maro inchis
  • gama noastra completa: macarons, cupcakes, cake pops, mousse iaurt, bezele, mini tarte , mini eclere , ciocolata personalizata si marshmallow.
  • decor personalizat. Fotbal. Fotbal-dar o varianta eleganta :))
  • stiu ca pare banal, dar a fost mare realizare sa suspendam mingi de fotbal lipite cu silicon- fara a sparge mingile:).Ne-a iesit din prima lipire – nici o minge nu a fost sparta pe parcursul organizarii :)) Deci, revenim la decor personalizat: plante pe masa+mingi suspendate+print personalizate rame foto
  • fata de masa tip gazon – 6 metri lungime – am ales cu atentie un gazon cat mai potrivit
  • peste 100 de printuri carton, figurine fotbal decupate laser
  • produse dulci, achizitionate special pt eveniment: mingi ciocolata in ambalaj fotbal si duo marshmallow

Fructele au fost asigurate de cei de la locatie. Dupa 3 ore de amenjare am reusit: 8 metri lungime de bunatati personalizate. 8 metri!!!

Imagini mai jos, click pe imagine pentru a vedea poza marita:

Aaaaa…iar tortul …tortul o munca migaloasa si ne-am dorit sa fie cat mai spectaculos, creativ posibil, dar totusi potrivit evenimentului. Creatie 100% Happycake:decor, structura si detalii. Acesta a fost tortul pentru sarbatoritul nostru iar invitatii au primit un mini tort cu o compozitie WOW: ciocolata belgiana cu fructul pasiunii!!!

 

Concluzie: love my job!!!