IMG_2213-002-420x286Buna ! Eu sunt Cristina – pe tine cum te cheama ?! Dupa 4 ani in care ne-ati vazut pozele si ne-ati apreciat lucrarile in numar atat de mare (peste 20.000 de prieteni online) cred ca este timpul sa ne cunoastem mai bine. 

Eu ador sa organizez evenimentul tau. Si cand spun ca ador – spun in sensul real al cuvantului – a adora. Acest domeniu ma face fericita, ma face sa ma simt implinita profesional si personal. Am invatat din experienta ca atunci cand iubesti ceea ce faci inevitabil vei avea rezultate exceptionale. – ceea ce se intampla pentru noi. 

Ador sa organizez evenimente. Sa va spun de ce:

  • IMG_2347pentru ca am ocazia sa intalnesc super oameni – avem clienti premium: creativi, deosebiti, open minded, bun gust si stil

 

 

 


 

  • IMG_2247pentru ca lucrez cu niste super oameni – cand vine vorba despre un eveniment unic NUNTA ai nevoie de o echipa responsabila. Din toate punctele de vedere. Dupa lungi cautari am gasit aceasta echipa si este de vis sa vii la munca si sa fii inconjurat de oameni care inteleg ce responsabilitate enorma au. Echipa Happy Cake este capabila sa livreze rezultate.

 


 

  • IMG_2317pentru ca pot face oamenii fericiti – au fost cliente, mirese, care m-au imbratisat si cu lacrimi in ochi (nu exagerez) ne-au multumit – nu au crezut ca tortul dorit va arata exact asa cum si-au imaginat

 

 


 

  • IMG_2138pentru ca ador dulcea nebunie zilnica  – . Noi nu avem voie sa gresim. Este un eveniment unic. O nunta nu iarta . Nunta nu iarta incompenta, lipsa de atentie la detalii , neglijenta. Trebuie sa fii atent. Sa verifici de doua ori planul de productie. Sa te asiguri ca ai inteles comanda. Sa fii sigur ca nu vei intarziat nici un minut. ….sa, sa , sa … Lista noastra „to do” este interminabila si plina de detalii care au termen fix si clar. Si in aceasta dulce nebunie va regasesc cel mai bine . 

 

  • IMG_2348pentru ca simt ca suntem o echipa – eu si clientii nostri , suntem o echipa. Avem clienti care au sosit dupa nunta pentru botez, apoi pentru tortul de mot si apoi pentru tortul de la 2 ani – este de vis ca munca ta sa conteze si sa fim tinuti minte cu drag peste ani – sa spuneti despre noi „echipa aia faina de care ne-a facut un super tort de nunta”. Conteaza enorm. 

 

Am spus de multe ori eu – este o echipa intreaga pe care eu o reprezint. Va voi arata super echipa Happy Cake intr-un articol viitor. 

Pentru noi fiecare eveniment este un – eveniment  – Are o poveste. Are o provocare. Are ceva deosebit. Inseamna creatie, inseamna sa fiti voi fericiti . Iar daca la final ne imbratisam si stim ca sunteti multumiti – cele 18 ore de munca nu se simt si nu mai conteaza. Dormim si o luam de la capat , cu alta poveste.