Delia este din Romania dar nu locuieste momentan in tara. Am facut schimb de mailuri, poze si comanda initiala a fost lansata catre noi in urma conversatiilor noastre pe mail. Am colaborat extrem de frumos si simplu. Asa cum este si Delia si cum a fost si intreaga ei nunta: frumoasa, simpla dar wow, cu mult bun gust.

Ne-a spus clar de la bun inceput tot ce isi doreste (ne-a fost de foarte mare ajutor). A fost una dintre acele mirese norocoase?! care stiu exact , crystal clear, ce isi doresc: de la tort, de la flori, de la candy bar. Ne-a ales, a avut incredere in noi – si ne-a spus asta la fel de clar. Si am pornit la drum.

  • Am realizat impreuna un eveniment spectaculos. Curajos, fin, elegant, creativ, simplu: alb, negru, turcoaz . In cei 4 ani de evenimente nu am mai avut ocazia sa realizam aceasta combinatie. Intreaga echipa a fost incantata, entuziasmata – wow – ce idee superba!

Imaginile, credem noi , vor vorbi de la sine . Click pe poza pentru a vedea poza marita.

Locatie: Conacul Helsdorf, Halchiu 

Candy bar cromatica: alb – negru – turcoaz

Candy bar tematica: simplu si elegant

Produse folosite: macarons, cake pops, cupcakes, mousse iaurt, bezele, mini tarte si Fruit Bar

Suporti prajituri: predominant suporti sticla . Ne-am dorit sa subliniem pe cat posibil eleganta culorilor. Am incercat sa folosim cat mai putini suporti albi, din metal. Nu am vrut sa creeam un aspect „vintage”

Decor: pentru nunta Deliei am realizat special pachetul de grafica din imagini – am modificat toate print-urile din pachetul de grafica.

DSC_0786Provocare Candy Bar:  cum ascundem fructele ?! (pentru a nu strica imaginea eleganta ne trebuiau suporti speciali de fructe. Suportii de sticla ar fi lasat fructele la vedere. Erau eleganti dar combinatia de culori se ducea pe apa sambetei. Cutiile pe care le aveam nu erau suficient de elegante. Ne-am gandit zile bune la acest aspect si intr-un final, ideea a aparut : imbracam suportii de sticla in hartie autocolanta, specifica tematicii . Pam, pam – zicem noi ca am reusit )

Ca si concluzie – multumim ! A fost o incantare. A fost una dintre comenzile noastre memorabile. Si ma bucur atat, atat de mult cand vad curaj si idei „wow” ! Este o onoare pentru mine, pentru noi , ca facem parte din povesti atat de frumoase. Multumesc !

Pentru detalii candy bar nunta click aici : Candy Bar Nunta