Cine suntem ?

Pe scurt – suntem cei care va facem fericiti :). Sau, varianta un pic mai lunga, suntem parteneri seriosi, de incredere pentru nunta, botezul sau aniversarea voastra. Noi suntem cei care va facem sa dormiti linistiti. „Noi ne stresam pentru evenimentul vostru in locul vostru ” , citat dintr-un client tare drag .

Ce facem? 

Pe scurt – va facem fericiti :). In varianta mai lunga organizam tot ceea ce presupune delicatese dulci pentru  evenimentul tau : tort, mini tort, marturii dulci, candy bar personalizat. Facem posibila manifestarea fizica a ideilor voastre.

Fericirea voastra este scopul nostru – de aici Happy Cake si credinta noastra ca „Fericirea are gust de prajitura”

Happy Cake in cifre:

  • avem o experienta de 4 ani 
  • am organizat – cu succes – peste 700 de evenimente 
  • o echipa de peste 10 persoane se implica in realizarea unui eveniment 
  • detinem peste 300 de suporti prajituri si elemente de decor 
  • 20 de tematici candy bar complete – decor – culori – recuzita- elemente grafica

Va spunem toate acestea, nu pentru ca vrem sa ne ridicam o statuie. Nu este cazul. Vrem sa va oferim argumente pentru care sa ne calcati pragul cu incredere – nu  suntem la nivel de experiment ,  avem experienta. Nunta voastra, un eveniment atat de unic si frumos – nu este evenimentul pe care noi invatam – este evenimentul in care punem in practica, cu profesionalism si seriozitate ceea ce functioneaza „la sigur”

Am creeat acesta rubrica „Making of Candy Bar” pentru a va impartasi povestile noastre – detalii despre ceea ce noi realizam,tendinte, propuneri, idei si trucuri pentru evenimente reusite din toate punctele de vedere. 

Deci….let the show begin ! Haideti sa pastram legatura si urmariti-ne cu drag ! Voi scriem cu drag pentru voi!